Zamieszczone przez misiek^wro
Prędkościomierz zatrzymuje się na 150 km\h
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez laurinRozumiem, że auto przyspiesza dalej tylko wskazówka dalej nie chce się ruszyć....
[ Dodano: Nie 23 Maj, 10 11:49 ]
Zamieszczone przez hubi2000podlacz vaga i zrob test wskaznikow predkosciomierz obrotomierz
chyba ze mieszkasz w poblizu ursynowa to moge podjechac z kompemDarek
Komentarz
-
-
nie chcąc zakładać nowego tematu więc zapytam tu:
kiedyś furka mi śmigała 210 - 220 a wczoraj pogoniłem na trasie i 190 i dęba stawała - gdzie jest reszta?
Dodam że na każdym biegu włącznie z 5tka obroty dochodzą spokojnie ponad 4tys a na 6tce tylko do 3.100.
Trochę mnie to zmartwiło... :evil:
[ Dodano: Sro 26 Maj, 10 10:24 ]
Nikt nie miał takiego przypadku?
Ostatnio wymieniłem sztangę od turbiny - może ja mechanik źle wyregulował (przed wymiana pokazywał spalanie na postoju 0,7 a po pokazuje 0,8). Zrobiłem logi i wygląda że ładowanie ok.
Auto niby zasuwa normalnie tylko max zmalał.
Teraz tez muszę zrobić wymianę olejów i filtrów - ma to wpływ na max prędkość?
Co posprawdzać?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez laurinnie chcąc zakładać nowego tematu więc zapytam tu:
kiedyś furka mi śmigała 210 - 220 a wczoraj pogoniłem na trasie i 190 i dęba stawała - gdzie jest reszta?
Dodam że na każdym biegu włącznie z 5tka obroty dochodzą spokojnie ponad 4tys a na 6tce tylko do 3.100.
Trochę mnie to zmartwiło... :evil:
[ Dodano: Sro 26 Maj, 10 10:24 ]
Nikt nie miał takiego przypadku?
Ostatnio wymieniłem sztangę od turbiny - może ja mechanik źle wyregulował (przed wymiana pokazywał spalanie na postoju 0,7 a po pokazuje 0,8). Zrobiłem logi i wygląda że ładowanie ok.
Auto niby zasuwa normalnie tylko max zmalał.
Teraz tez muszę zrobić wymianę olejów i filtrów - ma to wpływ na max prędkość?
Co posprawdzać?
A le też nadal nie wiem dlaczego prędkościomierz staje na 150. Samochodzik jedzie szybciej, ale nie wiem ile.Darek
Komentarz
-
Komentarz